Stage
Gespecialiseerd kok
Restaurant TrienWil je in een gezellig jong team werken dan ben je bij Trien aan het juiste adres. Kom een keertje kijken of volg ons op
BBL
Niveau 4
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100156130
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
Salaris en mogelijkheden
- Salaris in overleg
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
Organisatieprofiel
RT
Restaurant Trien
Adres: Rogstraat 26, 5373 AV Herpen
Adres: Rogstraat 26, 5373 AV Herpen
Telefoonnummer: +31486414141
E-mail: info@trien.nl
Website: http://www.trien.nl
Contact persoon:
Djeffrey Megens
T: +31486414141
E: info@trienherpen.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
