Sociaal werker

Stichting High Five STICHTING HIGH FIVE nodigt je uit! Dus SAMEN DOEN!! TROTS op ons werk in de MAATSCHAPPIJ! We hebben nog plaats voor stagiaires met TALENTEN!!! Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact op met leerwerkcoach Jolien Bouman 0619129989! Zien we je snel?

Als stagiaire ga je samen met andere coaches een groep mee-werkers bij Leerwerkpek Buytenhove in Herpt begeleiden. De mensen die bij ons komen noemen we mee-werkers en kunnen door hun "beperking" niet meer doen in de maatschappij daarom bieden wij de mee-werkers zinvol en passende (arbeidsmatige) dagbesteding aan. Wij zetten in op de individuele talenten! Je gaat de mee-werker ondersteunen bij taken die afkomstig zijn van een lokale ondernemer. Daarnaast help je de mee-werker (indien wenselijk) ook met zijn/haar zoektocht naar een passende individuele dagbestedingsplek in de maatschappij. Ook hier zal er direct en indirect begeleidt worden. Daarnaast ga je ondersteunen bij het coachproces, het schrijven van een talentenplan, het bijwonen van individuele gesprekken etc. Hierbij maken we gebruik van ONS en Google Drive. Al met al valt er veel meer te leren dan dat er in dit stukje beschreven kan worden. Kom gewoon een keertje meedraaien om te ervaren of dit de stage is die je zoekt!!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiaire heb je je eigen unieke talenten die we samen op een juiste manier kunnen inzetten. Als stagiaire ben je actief betrokken bij werkzaamheden en wil je graag in een klein team samenwerken. Je weet dat je van je fouten mag leren en staat open voor feedback van je collega's. Je bent gemotiveerdheid om mee te denken in de organisatie. Ook betrouwbaarheid, zorgzaamheid, geduld en creativiteit behoren tot jouw talenten. We vinden het belangrijk dat je flexibel bent omdat we werken met een diversiteit aan mee-werker(s) met ook ieder hun eigen beperkingen/talenten. Je bent een teamplayer die het leuk vindt om mee-werkers in de groep en individueel te begeleiden. Je vaste stageplaats is Leerwerkplek Buytenhove waar begeleiding in de groep wordt gegeven maar daarnaast kun je in overleg ook ingezet worden op een leerwerkplek in de maatschappij. Je bent dus een verbindende factor tussen mee-werkers, netwerk, coaches en lokale ondernemers. Wil je meer weten neem dan gerust contact op!!

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke stageplek met gezellige samenwerking tussen collega's, mee-werkers, netwerk en lokale ondernemers. Leerwerkplek Buytenhove biedt op maandag, vrijdag van 9.00 tot 13.00 en op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.30 dagbesteding aan een groep mee-werkers. Leerwerkplek Buytenhove is een dagbestedingslocatie waar iedereen zichzelf mag zijn en waar feedback geven en ontvangen centraal staat. Samen met jou zorgen we ervoor dat de mee-werkers ook kansen in de maatschappij krijgen. Wie weet hebben we na het behalen van de diploma wel een mooie aanstelling voor jou als leerwerkcoach? Twijfel je of dit de stage is die bij jou past neem dan contact op met Jolien Bouman 0619129989 voor meer informatie of kom een keertje langs voor een kopje koffie of thee..... We horen graag van je! Zien we je snel?

Wat ga je leren?

 • Werken aan de aanpak van sociale vraagstukken
 • B1-K1-W1 Inventariseert de vraag naar sociaal werk
 • B1-K1-W2 Ontwikkelt een aanpak
 • B1-K1-W3 Versterkt het sociale netwerk
 • B1-K1-W4 Ondersteunt bij praktisch functioneren en participatie
 • B1-K1-W5 Zorgt voor het opzetten, uitvoeren en coördineren van activiteiten
 • B1-K1-W6 Evalueert de aanpak
 • Uitvoeren van organisatie- en professiegebonden taken
 • B1-K2-W1 Voert het beleid uit
 • B1-K2-W2 Voert administratieve taken uit
 • B1-K2-W3 Werkt aan professionele ontwikkeling
 • B1-K2-W4 Werkt aan kwaliteit

Kenmerken

 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder