Restaurant Boter Kaas en Olijven De plek binnen de Bollenstreek, daar wil je zeker werken!
Meedraaien op de verschillende onderdelen binnen BKO, keuken, winkel en restaurant om zo te ervaren wat we doen bij BKO en waarom we doen wat we doen! Vanuit deze ervaringen meegenomen worden in verantwoordelijkheden die van belang zijn binnen BKO voor de gasten, klanten en BKO. Leren op welke wijze je de leiding kunt nemen en leiding kunt geven. We zijn meer dan alleen een winkel en een restaurant en willen daarnaast ook nog veel meer! Nieuwsgierig? Kom eens een kop koffie drinken en ik vertel je graag meer
Naar wie zijn wij op zoek?
Oprechte interesse in mensen. creatief, vindingrijk, commercieel, positief, leergierig, affiniteit met voeding
Wat biedt het bedrijf?
Groot team, diversiteit, ruimte voor eigen inbreng. heerlijk broodje bij de lunch
Wat ga je leren?
- Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
- B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
- B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
- B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
- B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
- Begeleidt retailondersteunende processen
- B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
- B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
- B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
- B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
- Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
- B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
- B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
- B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
- B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
- Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
- B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen