Restaurant Boter Kaas en Olijven #kaasfeestje als wij jouw nieuwe stagebedrijf mogen zijn!
Overdag draai je samen met een collega ontbijt, lunch en borrel en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding zodat alles volledig klaar is zodra de gasten komen. Je draait afwisselend een eigen wijk, de bar of bent runner. We maken er met elkaar een kaasfeestje van en adviseren de gasten waar nodig. Je mag veel zelf doen en wilt graag leren en wij willen jou graag alles leren
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor eten en mensen. Houden van er elke dag een feestje van te maken!
Wat biedt het bedrijf?
We zijn anders dan anders en dat maakt BKO zo leuk en veelzijdig. Kijk vooral online op insta (@de kaasmeisjes) of facebook (boterkaasenolijven) of wij jouw nieuwe stagebedrijf mogen zijn. De plek waar jij je thuis voelt want dat vinden wij belangrijk!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers