Leidinggevende bediening

Restaurant Boter Kaas en Olijven Welkom bij BKO!

Binnen BKO hebben we diverse mogelijkheden. Wij zijn zowel een restaurant als een winkel en hebben inmiddels twee locatie en een grote productieruimte. We doen ook steeds vaker catering op locatie. De direct leidinggegevende is ook de leermeester en heeft een zeer ruime wijnkennis. Ontbijt, lunch en diner lopen en van tijd tot tijd op een catering meedraaien. Een wijnproeverij doen, samen sollicitaiegesprekken voeren, een nieuwe collega begeleiden, wijn en spijscombinaties maken..... Eigenlijk kan je hier alles leren en misschien vind je het ook leuk om eens een dag mee te draaien in de keuken om ook die kant te zien. Dromen hebben we zeker ook nog... Denk aan een BKO foodtruck of een BKO Bed and Breakfast

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatief vaardig zowel naar gast als collega, affiniteit met eten, innovatief en gezellig in de omgang:)

Wat biedt het bedrijf?

Een jong en dynamisch team, ruimte voor inbreng (heb je een idee dan gaan we daar graag in mee), kennis en pioniersgeest.... We doen veel verschillende dingen en hebben nog ruimte voor veel meer mogelijkheden (dit wel met een duidelijke visie) Een sparringspartner, een indien van beide kanten gewenst een leuke werkgever voor een langere periode met diverse doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder