Manager / ondernemer horeca

Dudockx Bar en Kitchen Leerling bediening/manager ondernemer, 32/38 uur, Dudockx Hilversum

Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een leerling bediening. Jij zorgt ervoor dat gasten met enthousiasme ontvangen worden, zet net dat extra stapje om hun een ontspannende dag en/of avond te bezorgen en bent bereid om veel te leren. Kerntaken Gasten verwelkomen en begeleiden; Opnemen en invoeren van bestellingen; Gasten de menu- en wijnkaart toelichten; Tafels afruimen en indekken; Voorraden aanvullen; Schoonmaken en –houden van het restaurant en omliggende ruimten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergiering, houdt van meedenken en bent enthousiast over wat je doet. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag samen in een team. Ieder teamlid wordt gevraagd mee te denken over hoe wij Dudockx altijd naar een hoger niveau willen tillen, ook jij als leerling bediening.

Wat biedt het bedrijf?

Dudockx biedt een dynamische werkomgeving en marktconforme stage voorwaarden. Binnen het team is er volop ruimte om je talenten te ontplooien en is eigen proactieve inbreng welkom. Elke maandag ben je vrij; Vierdaagse werkweek (dagen zijn in overleg). Flexibiliteit is belangrijk; 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; Pensioen volgens horeca CAO; Jaarlijkse teamuitjes en teambuilding activiteiten; Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd team; Een professionele werkomgeving.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder