Japans Restaurant Tokyo Japans restaurant Tokyo Hilversum
De student of werknemer gaat: -Neem de reservering aan -ontvangt gasten -adviseert gasten en neemt de bestelling op -serveer de bestelling en ruim af -Creƫert en onderhoudt de sfeer -Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid -Voert afrondende werkzaamheden uit
Naar wie zijn wij op zoek?
een vlotte babbel, oog voor details en creativiteit.
Wat biedt het bedrijf?
doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling, gezellige diner
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder