Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Proeverij De Open Keuken Veelzijdige stageplaats

Als stagiaire werk je volledig je mee in ons restaurant. Je wordt opgeleid middels de richtlijnen van jouw opleiding en ons trainingsplan waarin diverse facetten van horeca/restaurant worden doorlopen. Naast het leren opstarten en afsluiten van het restaurant. Wordt elk restaurant facet bloksgewijs behandeld: - Dankrunner/ Assistent gastheer/vrouw; het welkom heten van gasten, beheren van reserveringslijsten, informeren van gasten met betrekking tot specials - Bar; het bereiden van diverse dranken - Pas; het uitserveren en toelichten van diverse gerechten - Opnemen; het inventariseren van de wensen van gasten - Assisteren in de keuken; diverse mise en place werkzaamheden verrichten in de keuken onder leiding van de chefkok of zelfstandig werkend kok Als leerling wordt je stapsgewijs opgeleid in ons Restaurant. Daarnaast werkt de leerling nauw samen met de bedrijfsleide

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is: - Enthousiast - De student is leergierig - De Student heeft een groot doorzettingsvermogen - Kan goed samenwerken met anderen - De student heeft de juiste ambitie

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit medewerkers welke iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorg in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de volgende thema's Vriendelijk, Energiek en Relaxed Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; zowel door de ogen van een gast maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. Meerdere studenten hebben uiteindelijk zelfs een leidinggevende rol gekregen binnen ons bedrijf. Ook zijn er studenten doorgegroeid naar andere restaurants. (Bruis Blaricum/ Restaurant De Bosrand Lage Vuursche)

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Video Link

lees verder