Assistent logistiek

POVAG B.V. Logistiek medewerker BBL - Povag bedrijfsinrichting

Wij zoeken een hardwerkende en gezellige student die ons team kan versterken op het gebied van logistiek. Als stagiaire ga je samenwerken met een enthousiast team vol logistieke kracht. Aan jou de taak om dit team te versterken! Een werkdag op de logistiek bestaat uit het gereedmaken van orders, het ontvangen en verzorgen van inkomende goederen en het laden en lossen van vrachtwagens. Kort samengevat: zorgen dat geplaatste orders zo goed mogelijk bij de klant terecht komen. Je zal op de werkvloer veel gezelligheid tegenkomen. Hard werken is belangrijk, maar gezelligheid en plezier mag natuurlijk niet ontbreken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten een enthousiaste, harde en spontane werker. Als logistiek medewerker moet je gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken. Heb je nog weinig praktijkervaring? Geen probleem! Je zal gestructureerd worden ingewerkt zodat je uiteindelijk als zelfstandige medewerker bij ons aan de slag kan en veel ervaring op kan doen. Communicatie is misschien wel het belangrijkst. Is er iets wat je niet snapt? Ben je iets vergeten? Of twijfel je ergens over? Vraag het een collega! Ons team versterkt en helpt elkaar waar het nodig is. Wees dus niet bang om je collega’s om hulp te vragen, zo voorkomen we met elkaar misverstanden. Daarnaast interactie met collega's is binnen ons bedrijf erg belangrijk. We zijn een hecht, klein, jong en gezellig team. Wij houden van harde werkers met een lekkere vlotte babbel ;). Gezelligheid en hard werken is de combinatie voor het perfecte team.

Wat biedt het bedrijf?

Povag bestaat uit een jong team dat enorm van gezelligheid houdt. Maar bovenal zijn we ambitieuze, keiharde werkers. Een harde week werken wordt steevast bekroond met een gezellige en beruchte vrijdagmiddagborrel. De doorgroeimogelijkheden binnen Povag zijn enorm. Het team bestaat grotendeels uit werknemers die ooit als stagiaire bij Povag zijn begonnen. Bewijs jij ook een goede toevoeging te zijn dan maak je zomaar kans op een baan. Heb jij een echte logistieke kracht en dacht jij bij het lezen van de vacature tekst: ‘Dit ben ik!’? Dan ben je van harte welkom om ons team te versterken! Stuur dan snel jouw cv + motivatie!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder