Manager / ondernemer horeca

Courtyard By Marriott - Amsterdam Airport (Schiphol) Hotel Duty Management stage bij viersterrenhotel in Hoofddorp!

Gasten een geweldige beleving geven! Daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Dit is een kwalificerende stage, een eerdere voltooide operationele stage is daarom verplicht! Wat ga je doen? Optimale service verlenen in alle afdelingen van het hotel! Hoe? Je bent het aanspreekpunt bij klachten en calamiteiten en zoekt oplossingen in geval van probleemsituaties. Je werkt operationeel mee bij de Front Office en stuurt het operationele team aan. Je pakt verschillende projecten op. Opstellen van management rapporten en rapporteert daarnaast naar het management. Bijhouden van financiële ontwikkelingen en budgetten. Wij begeleiden je stap voor stap en je wordt volwaardig lid van ons team.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Gedreven - Gastvrij - Representatief - Sociaal - Uitstekende communicatie vaardigheden - Oplossingsgericht

Wat biedt het bedrijf?

Arbeidsvoorwaarden • Uitstekende stagevergoeding en gratis personeelsmaaltijden; • Korting op overnachtingen en F&B binnen Marriott International; • Toegang tot de trainingsmogelijkheden van Marriott International; • Cursussen en trainingen, waaronder het high potential programma Claus Talenten; • Medewerkerskorting binnen Claus Park Collection; • Aanbrengbonus; • Mogelijkheid om shuttlebus service te gebruiken tussen het hotel en Schiphol.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder