Assistent dienstverlening

Kinderspeelparadijs het Speelkasteel Assistent dienstverlening en zorg

Kinderspeelparadijs & Pannenkoekenrestaurant Het Speelkasteel Het leukste, schoonste en veiligste indoor & outdoor Speelparadijs van Nederland. Het Speelparadijs biedt voor de kids 7.000 m2 speelaanbod! Alle kids van nul tot twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Ouders kunnen lekker loungen in het prachtige restaurant! De gehele dag door kunnen hier luxe broodjes, pannenkoeken en nog veel meer gerechten besteld worden. En er wordt zelfs aan tafel bediend! Wij zijn opzoek naar: - Een echte teamspeler - Je houdt van hard werken - Je houdt van afwisseling - Je staat open om mee te werken en leren in en van onze organisatie Ga jij de uitdaging bij ons aan? Stuur dan je beschikbare stage/werkdagen en je CV naar: aruhe@speelparadijs.nl.nl Ons speelparadijs is geopend op woensdag , vrijdag , zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.30 uur, dit zijn ook de dagen dat je stage kunt lopen of kunt werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar bestaan je werkzaamheden uit? Bestellingen opnemen bij de gasten aan tafel of bij onze bar. Het ontvangen en begeleiden van onze kinderfeestjes. Uitserveren van bestellingen. Receptie- en barwerkzaamheden Spoel- en schoonmaakwerkzaamheden Ben je niet zo bekend met het vak? Geen probleem! Onze collega’s staan graag voor je klaar om je wegwijs te maken binnen ons Speelparadijs. Binnen no time draai jij volledig met ons mee.

Wat biedt het bedrijf?

Allereerst; we zijn leuk! Al zeggen we het zelf. Want we houden van gezelligheid en van een feestje. Met het team of met de hele organisatie. We werken hard maar altijd in teamverband! Mocht jij je stage periode voldoende afrondde dan bieden wij jou een leuke baan aan!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder