Meewerkend horeca ondernemer

Wij van restaurant L'Hirondelle kunnen de studenten alles leren. Er is veel variatie in ons bedrijf wij zijn officiƫle trouwlocatie daarnaast doen wij veel feesten en partijen zoals
- feestavonden
- high tea/ high wines
- groepsreserveringen
- walking diners
- shared lunch
en ook hebben wij een mooie vergaderruimte waar bedrijven kunnen vergaderen maar ook is die ruimte geschikt voor private diner.
En daarnaast draaien wij natuurlijk lunch en diner service.
Wij nemen studenten graag overal in mee. Ons doel is het uitbreiden van de kennis en hopen de student alles van het bedrijf te kunnen laten zien. Er is heel veel mogelijk, van de begin taken tot leiding nemen tot een kijkje achter de schermen van het restaurant.

  • locatie
    Hoofddorp
  • periode
    1-2-2023 t/m 31-7-2023
  • gewijzigd
    16 november 2022
  • beschikbaar
    1

Meewerkend horeca ondernemer


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden, stagevergoeding, gratis dranken en lunch/avondeten tijdens werktijd, flexibel rooster, altijd 1 weekenddag vrij, gezellig en jong team.

Opleiding Meewerkend horeca ondernemer

Crebonummer: 25185
Leerweg: bol

Vergoeding

  • In overleg

lees verder