Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Restaurant de Echoput Leerplaats zelfstandig werkende kok

Als zelfstandig werkend kok vervul je samen met de Chef en de Sous chef een leidende functie in de keuken. Je stuurt de parttime koks aan, je weet hoe je moet schakelen, bent capabel om een avond zelfstandig te draaien en bent een echte teamplayer. Een gestroomlijnd team én een goede sfeer, dat vinden wij belangrijk in de keuken van De Echoput.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel zelfstandig werkend kok Je hebt: – Aantoonbare werkervaring – Een flinke dosis creativiteit – Kennis conform HACCP en Sociale Hygiëne – Enorme passie voor het vak – Werkt doelgericht Verdere functie-vereisten: – Stressbestendig – Representatief – Servicegericht – Flexibel – Meedenkend – Oplossingsgericht – Zelfstandig

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder