VMBO - Groen

Hoveniersbedrijf Gebr. de Vries Stage VMBO leerling HOVENIER M/V houdt van planten/tuin, werken, leren en gezelligheid op zijn tijd.

Je gaat met ons mee, bij de mensen thuis in hun tuin werken. Wij leggen tuinen aan, of renoveren een tuin. Dit betekend tuin leeghalen en opnieuw bestraten en/of nieuwe planten en gras aanleggen. Schuttingen plaatsen. Oprit of terras helpen met bestraten. planten in een tuin inplanten, gaten spitten. Plantenkennis doe je op. In het voor- en najaar wordt er onderhoudt gedaan aan de hagen en planten. het snoeien van planten. Naar de winter toe, maken we de tuinen winterklaar. Het blad en onkruid netjes opruimen uit de tuinen. Soms moet er een overkapping of schuurtje gebouwd/getimmerd worden. Alles wat je in een tuin om huis ziet doen we in principe, veelzijdig werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over, het willen leren wat het vak Hoveniers inhoudt. Of een snuffelstage om te kijken wat de werkzaamheden zijn. Niet te bang zijn voor contact met mensen. Het niet erg vinden om vieze handen te krijgen. Buiten werken in de zon en regen.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein bedrijf, je bent altijd met 2 vaste personen. Bij goede inzet en plezier in het werk. staan wij open voor extra werkkracht en is er een mogelijkheid om te blijven. We hebben ervaring met personeel die niet volledig in de maatschappij kan mee draaien. We kunnen hiervoor aangepast werk geven. Zie Facebook voor meerdere foto's om een idee te krijgen wat wij doen.

Wat ga je leren?

  • - Groen
  • VMBO - Groen

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder