Meewerkend horeca ondernemer

De Beren Hoogeveen Stage lopen bij het gezelligste restaurant van Drenthe!

De student of werknemer gaan wij zoveel mogelijk betrekken bij het reilen en zeilen binnen de Beren. We beginnen bij de basis en dit gaan wij steeds verder uitbreiden totdat je geheel zelfstandig je taken kunt uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het zou mooi meegenomen zijn als er enige feeling is voor het horeca vak, je bent spontaan, niet verlegen om een praatje te maken met onze gasten. En je hebt oog voor detail! Maar wees niet bang, heb je dit niet? Dan is horeca de plek om deze eigenschappen te ontwikkelen!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt echt een heel leuk jong team die nieuwe medewerkers/ stagiaires gauw tot zich neemt! Je voelt je heel snel thuis bij ons. Na je dienst heb je recht op twee drankjes en hier komen al gauw de leukste gesprekken op tafel. Verras jij ons en ben je een echte horecatopper dan maak je ook kans op een vaste aanstelling of zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder