Zelfstandig werkend kok

The Kitchen Drinks & Bites

Vanaf begin September (Nieuwe schooljaar) zijn wij in Het Koetshuis Hoogeveen op zoek naar een leerling/stagiair(e) met enige horeca ervaring. Wij zoeken iemand die erg leergierig is en al verder in de opleiding is dan leerjaar 1. Wij ontvangen graag de sollicitaties per mail.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlotte babbel, sociaal goed onderlegd, oog voor detail, meewerkend vermogen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou als student een hecht team met kans op een mogelijk vervolg. Wij maken alles vers vanaf de basis dus ook voor de koks onder jullie veel leer mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder