Manager / ondernemer horeca

Valk Exclusief I Hotel Houten leerzame en leuke stage plek

In onze moderne restaurants werk je samen een groot team. Als leerling verzorg je samen met het bedieningsteam het ontbijt, lunch en diner in het a la carte restaurant. Daarnaast verzorg je de bediening op de banqueting afdeling waar vergaderingen, beurzen, buffetten, recepties maar ook bruiloften en familiefeestjes plaatsvinden. Lekker afwisselend dus! Werken bij Hotel Houten betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt en super veel kan leren. We hebben ervaren leermeesters die je begeleiden met je opdrachten en hun kennis graag met je delen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent onze nieuwe leerling als: + Gastvrijheid en doorpakken voor jou als muziek in de oren klinken + Je niet bang bent om je handjes flink te laten wapperen + Je het leuk vindt om in een groot en gezellig team te werken

Wat biedt het bedrijf?

+ Flexibel rooster en werktijden. Meestal 1 dag vrij in het weekend. + Excursies + De mogelijkheid om heel veel te leren + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder