Grand Hotel Beatrix Manager / ondernemer horeca
Als leerling manager/ondernemer horeca in het Grand Hotel Beatrix werk je in het hart van het bedrijf (de Front Office) en sta je in direct contact met alle afdelingen. Je draagt verantwoordelijkheid voor het verwelkomen van gasten bij check-in en je zorgt ervoor dat zij van begin tot eind een zorgeloos verblijf ervaren – denk hierbij aan het verstrekken van informatie over de omgeving, de verhuur van fietsen, het maken van een restaurant reserveringen, en bovenal het constant meedenken vanuit het gastperspectief. Tevens assisteer je bij een aantal administratieve werkzaamheden: zoals het maken van reserveringen en/of het controleren van betalingen & omzet. Daarnaast assisteer je bij het maken van restaurantreserveringen en bieden wij de mogelijkheid ervaring op te doen in het ontbijt, onze bistro Meatclub en/of fine dining restaurant C’est la vie zowel in de keuken als in de bediening. Wij kijken samen met jou naar de verdeling over de verschillende afdelingen die voor jou werkt
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt een gastvrije & representatieve uitstraling, wilt elke dag het beste uit jezelf halen en draagt zo bij aan het doel om het hoogst mogelijke service niveau te verlenen aan onze gasten. Je neemt eerdere opleiding- en werkervaringen op gebied van communicatie, gastvrijheid en administratie mee en wilt hier nog beter in worden. Je bent een echte team player die op zijn plaats is in een jong en dynamisch team, bent prestatiegericht en beschikt over een zekere mate stressbestendigheid. Daarnaast ben je communicatief sterk in het Nederlands, Engels (en bij voorkeur ook in het Duits). Tevens beschik je over goede computer vaardigheden, en kunt op een gastvrije manier communiceren.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden je een werkplek binnen een team met veel ervaring dat naar het hoogst mogelijke service niveau streeft. Om dit niveau te behalen worden er interne trainingen gegeven zodat iedereen binnen het team zich verder blijft ontwikkelen. Ons team is jong, gezellig en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Al onze medewerkers ontvangen 25% korting op F&B wanneer zij in één van onze restaurants dineren. Daarnaast bieden wij je een Friends & Family rate voor hotel overnachtingen , plus zijn wij onderdeel van de Hotel Employee rate waar je bij verschillende hotels wereldwijd fantastische kortingen ontvangt. Verder heb je toegang tot ons zwembad en wellness en kun je zelfs gebruik maken van de sportschool.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten