Manager / ondernemer horeca

De Brood Bar Buitenpoort Hallo horeca toppers!

Bij de Brood Bar Buitenpoort leer je verschillende werkzaamheden die horen bij gastgerichtheid en het horeca vak. * Mise en place lijst afwerken * Gasten ontvangen * Gasten bedienen en naar de zin maken * Werken met een handheld * Oplossingsgericht denken * Drankjes maken (warme dranken, bier tappen, cocktails maken etc.) * Samenwerken met collega's * Schoonmaakwerkzaamheden * Flexibel zijn in werkdagen * Leren over ons To Go systeem * Wensen van de gast in acht nemen * Afrekenen met de gast * Meedenken met het bedrijf * Multitasken

Naar wie zijn wij op zoek?

Iets wat wij leuk zouden vinden aan jou: * Sociaal * Vleugje humor * Enthousiasme * Inzicht * Mensenkennis * Bereid om echt iets te leren Laat vooral jouw sterke kant zien en dan kunnen wij er misschien iets mee doen!

Wat biedt het bedrijf?

Als je bij ons stage komt lopen dan krijg je... * Een leuk team! * Een bedrijf met een toffe uitstraling! * Werknemers en leidinggevende om je heen die jou iets willen leren * En verder... Solliciteer en dan kunnen we toelichten wat wij allemaal doen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder