Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant De Betuwe

De student leert in teamverband te werken met een professionele keuken. De student leert zelfstandig te werken in een bedrijf waar de klassieke vak technieken nog worden toegepast. De werkdagen duren gemiddeld van 11.00 uur in de ochtend tot 21.00 uur 's avonds.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige student.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder