Allround mediamaker

Yourdentity De beste stagiair van Arnhem en omgeving? Of van Nederland misschien? Welkom bij Yourdentity!

Bij Yourdentity maak je alles mee, tenminste als je je oren open houdt en deze niet vol stopt met AirPods of andere zaken. Je gaat aan de slag met advertenties, huisstijlen, clubladen, magazines en websites. Daarnaast zou het fijn zijn als je video's kunt animeren en(/of) monteren, bijvoorbeeld voor narrowcasting of social media. Daarnaast neem je volwaardig deel aan de drukke agenda, neem je werk uit handen en leer je daardoor zelfstandig werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gedegen kennis van zowel Adobe CC (met voorkeur UI/UX en animatie/video) Kennis van Microsoft Office pakketten. Flexibele instelling. Creatief. Gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn ervan overtuigd dat elke student na de stage weer een flink stuk beter is voorbereid op de praktijk. Wanneer je kijkt naar hoe de gemiddelde stagiair binnenkomt en hoe deze na een maand of vijf weer vertrekt kunnen de meesten volmondig beamen dat zij bij ons veel geleerd hebben. Niet zozeer op het gebied van techniek, want ik geef geen cursus Adobe XD of Photoshop. Dat leren ze op school en daar leren wij in het beste geval zelfs van. Nee, wij geven de context. Wanneer gebruik je wat en waarom. Lukt het niet dan kijk je even een tutorial of leg ik het uit als ik het weet. Deze zelfsturende en onderzoekende aanpak blijkt in de praktijk goed te werken. Wat we echter het vaakst horen is dat de stage als ‘open en transparant’ is ervaren, namelijk omdat we geen afgesloten hokjes hebben. Alle telefoontjes krijgen ze mee en ze begrijpen daardoor beter hoe het in de praktijk echt reilt en zeilt.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder