Joop Schoorl
- Naam Joop Schoorl
- Leerbedrijf ID 100762437
- KvK naam Joop
- KvK nummer 81859201
- KvK vestigingsnummer 000048125008
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31725091411
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Go ride your bike & drink a coffee at Joop.. Er heerst bij Joop een laagdrempelige sfeer, maar met een hoge kwaliteit wat betreft de producten en de gastvrije bediening. Ze hebben een enthousiast team die alles doet om het jullie naar het zin te maken. Vers gebrande cycling koffie van Il Magistrale, ruime sappenbar met smoothies en zelfgemaakte lemonades. Het keukenteam bakt iedere dag alle appeltaarten, cakes en koeken vers. Het ontbijt en de lunch bestaat o.a. uit stoere gerechten die allemaal door henzelf worden gemaakt met een professioneel keukenteam. Ze serveren dan ook de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan de dag ook afsluiten met een snack bij de borrel. Ze serveren diverse (fiets) speciaal biertjes en de biologische vegan wijnen kopen ze in bij wijnwinkel Pop4Wine in Schoorl. Het enthousiaste team bestaat uit betrokken vak-mensen die met veel plezier samenwerken. Daarnaast vinden de meeste het buitenspelen net zo leuk als de eigenaren zelf. De andere collega’s worden langzaam steeds een beetje meer warm gemaakt voor het fietsen. Een leuke teamspirit is overduidelijk aanwezig bij het team van Joop.
- Informatie Leren & Werken Afhankelijk van je ervaring en interesse bieden we opleiding op maat aan. Dus start je net leren we je de basis in de keuken ook qua werkwijze, heb je al wat meer ervaring zal jouw eigen input ook meegenomen worden denk aan het zelf bedenken van dagspecials. En heb je weer meer ervaring dan kan je meegenomen worden in het financiële plaatje denk aan roosteren, kostenberekening etc.
- Informatie Student De verschillende scholen in Noord-Holland.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Joop Schoorl
- Naam Joop Schoorl
- Leerbedrijf ID 100762437
- KvK naam Joop
- KvK nummer 81859201
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 12-4-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 9-10-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 3 / 12-4-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Joop Schoorl
- Naam Joop Schoorl
- Leerbedrijf ID 100762437
- KvK naam Joop
- KvK nummer 81859201
Contactpersonen (1)
-
Jolijn Köhne Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV