Kok

De Roskam Horeca V.O.F. Goed en gezellig leren koken!

We hebben een kleine maar hele efficiƫnte keuken. We zijn geopend van woensdag tm zaterdag voor lunch en diner. Dus je gaat in eerste instantie naar de koude kant waar je voor en nagerechten bereidt. Maar ook helpt aan de warme kant als dat nodig is. We houden van zelfstandigheid dus willen graag dat je zelf ook je ideeen laat zien over het opmaken van borden en het maken van gerechten. Maar naast voor, hoofd en nagerechten hebben we ook veel "banquetting" dat betekend dat we ook koude schotels en salades moeten opmaken voor buffetten. Of ook het voorbakken van de verschillende hoofdgerechten. Of allerlei luxe hapjes maken, van garnalencocktailtjes tot mini carpaccio. En voor 10 personen tot wel 150! kortom: een hele leuke en leerzame uitdaging!

Naar wie zijn wij op zoek?

we vinden het heel belangrijk om gezellig te werken. Dus het is wel fijn als je ook zelf sociaal vaardig bent en een vrolijk persoon. Soms moet er hard gewerkt worden, en soms ben je het wel wel een beetje zat na een dag hard werken, maar toch moeten we dan nog even de schouders eronder zetten om alles op te ruimen en schoon te maken. Dan mag je best even mopperen maar daarna gaan we snel aan de slag zodat we snel aan de bar zitten met een lekker drankje. Zoals al gezegd krijg je als je dat wil best de nodige zelfstandigheid. Dus creatief zijn is prettig. Maar je kunt dat ook leren, dus als je leergierig bent, is dat ook een eigenschap die we zeker waarderen!

Wat biedt het bedrijf?

leuke werkomgeving, gezellige sfeer en een super leuk bedrijf om in te werken door de positieve sfeer die er hangt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder