Kok

Brandend Zand

Brandend Zand is een mooie en sfeervolle locatie aan het water, waar diverse doelgroepen komen en verschillende evenementen plaatsvinden. Van verjaardagen, bedrijfsuitjes tot bruiloften, van 10 personen tot ca. 150 personen. Naast deze gelegenheden is het opengesteld als restaurant tot ca. 50 personen binnen en ca. 50 personen buiten. Voor meer informatie: www.brandend-zand.nl.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder