Zelfstandig werkend kok

Restaurant 't Anker Echt koken bij het lekkerste en gezelligste restaurant van Noord Holland

Bij restaurant het Anker leer je nog echt koken , we hebben zowel lunch als diner en we hebben twee super koks namelijk Danny van Zweeden en Robin Vrijer die je de fijne kneepjes van het vak bij brengen. De dagen zullen verschillend zijn maar over het algemeen begint de keuken om 12:00 met mice en place , ondertussen hebben we ook lunch en daarna uiteraard diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste en gedreven leerling die veel wilt leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie werkplek waar jij echt onderdeel uit maakt van ons kleinschalige team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder