Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Morille Leer het vak van een Michelin-sterrenchef!

Morille is een jong restaurant waar in een ongedwongen sfeer gekookt wordt met lokale seizoensproducten die de chef-kok deels zelf oogst in de vrije natuur. Chef-kok en eigenaar Dennis Willems is op zoek naar een rechterhand en staat te popelen om jou de kneepjes van het vak te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is enthousiast over zijn/haar vak en over ons bedrijf. De student is stressbestendig, weet van aanpakken en is gemotiveerd om op hoog niveau te werken. Dat vraagt perfectionisme en oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Morille is geopend in 2019 en werd al in 2020 opgenomen in de Michelingids. De leerling komt terecht in een klein en gezellig team van echte horecavakmensen. De ideale omgeving om passie en ervaring op te doen. Restaurant Morille kenmerkt zich door het werken met lokale seizoensproducten, waarbij wildpluk en eigen teelt centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder