Brass Boer Bonaire Manager/ondernemer bediening Brass Boer Bonaire & Club Tropicana
Ben je een geboren leider met een passie voor gastvrijheid en ondernemen? Bij Brass Boer Bonaire krijg je als manager/ondernemer horeca de kans om een grote rol te spelen in het succes van ons restaurant. Als manager/ondernemer horeca ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het serveren van gasten en het bewaken van de kwaliteit van service en gerechten. Daarnaast zorg je voor de dagelijkse operationele taken, zoals het opstarten en afsluiten van de afdeling, het beheren van reserveringen en de financiële afhandelingen. Kortom: een veelzijdige functie met volop ruimte om je ondernemerschap en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen in een unieke omgeving!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Brass Boer Bonaire zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor gastvrijheid. Je geniet ervan om gasten in de watten te leggen. Je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Deze stage zie je als een kans om verder te ontwikkelen binnen de horeca. Ambitie en spontaniteit kenmerken jouw aanpak; je neemt graag initiatief en brengt met je energie zowel collega’s als gasten in een goede sfeer.
Wat biedt het bedrijf?
• Stagevergoeding: $875 per maand • Vakantiedagen: 8 dagen tijdens een stageperiode van minimaal 5 maanden • Huisvesting: Mogelijkheid tot huisvesting in ons stagehuis in Belnem (op basis van beschikbaarheid), op slechts 10 minuten loopafstand van het restaurant. Je verblijft in een privé kamer met gedeelde faciliteiten en betaalt $500 per maand inclusief water, elektra, wifi en een wekelijks linnenpakket. • Werkweek: een 4-daagse werkweek van 10 uur per dag (inclusief pauze) • Ontwikkelingskansen: Werk samen met een getalenteerd team en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van wijnservice in een hoogstaand restaurant • Stage-uren: stageperiode wordt afgesproken, waarin het minimale aantal stage-uren wordt behaald, nader te bepalen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten