Stage
Leidinggevende bediening
Brass Boer BonaireLeidinggevende bediening Brass Boer Bonaire & Club Tropicana
BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100705286
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
BB
Brass Boer Bonaire
Telefoonnummer: +5997155050
E-mail: fpostma@brassboer.com
Website: https://www.brassboer.com/nl/
Contact persoon:
Mr. Feike Postma
T: +5997155050
E: fpostma@brassboer.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestellingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze opBehoort niet tot het takenpakket
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P4-K1
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciersBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W2Bestelt de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancierBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P4-K2
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert drankenBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K3
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P4-K1
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciersBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W2Bestelt de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancierBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K3
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraadBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestellingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze opBehoort niet tot het takenpakket
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P4-K2
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert drankenBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

