Brass Boer Bonaire Leidinggevende bediening Brass Boer Bonaire & Club Tropicana
Ervaar de unieke combinatie van leiderschap en gastvrijheid bij Brass Boer op het prachtige Bonaire. We zoeken een enthousiaste leidinggevende in de bediening die passie heeft voor service en gastvrijheid. Werk in een omgeving waar kwaliteit en teamwork centraal staan. Als leidinggevende bediening speel je een centrale rol in het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten, terwijl je een team aanstuurt en motiveert. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de afdeling, het serveren van gerechten en dranken en het bewaken van de servicekwaliteit. Daarnaast zorg je voor de organisatie van reserveringen, tafelplannen en financiële afhandelingen. Je houdt het overzicht over de dagelijkse voorbereidingen en lost eventuele knelpunten op. Kortom: een uitdagende functie met volop ruimte om waardevolle ervaring op te doen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Brass Boer Bonaire zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor gastvrijheid. Je geniet ervan om gasten in de watten te leggen. Je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Deze stage zie je als een kans om verder te ontwikkelen binnen de horeca. Ambitie en spontaniteit kenmerken jouw aanpak; je neemt graag initiatief en brengt met je energie zowel collega’s als gasten in een goede sfeer.
Wat biedt het bedrijf?
• Stagevergoeding: $875 per maand • Vakantiedagen: 8 dagen tijdens een stageperiode van minimaal 5 maanden • Huisvesting: Mogelijkheid tot huisvesting in ons stagehuis in Belnem (op basis van beschikbaarheid), op slechts 10 minuten loopafstand van het restaurant. Je verblijft in een privé kamer met gedeelde faciliteiten en betaalt $500 per maand inclusief water, elektra, wifi en een wekelijks linnenpakket. • Werkweek: een 4-daagse werkweek van 10 uur per dag (inclusief pauze) • Ontwikkelingskansen: Werk samen met een getalenteerd team en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van wijnservice in een hoogstaand restaurant • Stage-uren: stageperiode wordt afgesproken, waarin het minimale aantal stage-uren wordt behaald, nader te bepalen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Controleert de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken