Stage
Manager/ondernemer horeca
Pannenkoe Krimpen aan de IJsselGastheer/-vrouw bij het leukste PANNENKOEkenhuis van Nederland
BBL
Niveau 4
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100157394
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
Salaris en mogelijkheden
- Salaris in overleg
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
PK
Pannenkoe Krimpen aan de IJssel
Telefoonnummer: +31180551149
E-mail: ewout@pannenkoe.nl
Website: http://www.pannenkoe.nl
Contact persoon:
Ewout Mampaey
T: +31180551149
E: krimpen@pannenkoe.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
