Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Lage Vuursche Leergierige leerling plek in een klassiek Franse keuken

Wij gaan jou leren hoe je mee kan draaien in een professionele keuken. Graag willen wij er voor zorgen dat je alle facetten van ons bedrijf ziet en leert. Daarom willen we je graag inzetten op alle parties in de keuken om zo jezelf verder te ontwikkelen. Bij de Lage Vuursche maken we veelal alles zelfs. Bouillions, paté's, terrines en worst maar ook werken we graag met hele herten of een ree, wildzwijn, duiven of eenden. Ook het fileren van hele vissen doen we graag zelf. Genoeg dus om te leren zeker met ons jongen en enthousiaste team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je ben ondernemend, creatief en niet op je mondje gevallen. Stelt graag vragen maar bent niet bang voor het antwoord. Beschikt over een goede persoonlijke hygiene. Je denkt graag mee om processen te verbeteren en bent opzoek naar nieuwe dingen! Door jou oog voor detail te koppelen aan ons team komen we een stap verder!

Wat biedt het bedrijf?

Leren in een jong en dynamisch team. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen op een manier die goed bij jou past. Daarmee luisteren we naar jou wensen en ideeën en bieden we de mogelijkheid aan om deel te nemen aan cursussen of workshops. Ook als je meer wilt leren van gastvrijheid in het algemeen of het opkrikken van je wijnkennis! Reden genoeg om met elkaar een gesprek aan te gaan!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder