Logistiek medewerker

Schreuders Sport International B.V. Enthousiaste & energieke logistieke hulp gezocht!

Bij ons import/export bedrijf ben je als BBL'er een essentieel onderdeel van ons team. De werkzaamheden omvatten het lossen van containers, waarbij nauwkeurigheid en teamwork centraal staan; het orderpicken, waarbij je met behulp van een handscanner de juiste producten verzamelt voor verzending. Daarna bereid je de orders verzendklaar voor, waarbij kwaliteitscontrole en voldoen aan de klantwensen essentieel zijn. Een ander aspect van je werk is het inventariseren van de voorraad, waarbij je leert over nauwkeurige inventarisatieprocedures en voorraadbeheer. Als je beschikt over een heftruck rijbewijs, behoort het rijden op een heftruck ook tot de mogelijkheden, met taken zoals het verplaatsen van goederen binnen het magazijn en assisteren bij het laden en lossen van vrachtwagens. Door deze taken uit te voeren, ontwikkel je waardevolle vaardigheden zoals nauwkeurigheid, samenwerking en probleemoplossend vermogen. We verwelkomen je graag in ons team voor een leerzame ervaring.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Schreuders Sport dragen wij bij aan een gezonde levensstijl van de consumenten en ieder krijgt hier veel verantwoordelijkheid. Het is dan ook als student logistiek medewerker bij ons belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken en bovenal gemotiveerd bent om te leren. Je bent dus kritisch en constructief en hebt een collegiale instelling, maar hebt vooral plezier in en passie voor je werk.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons, een familiebedrijf, staat samenwerking centraal. Je maakt deel uit van ons hechte team, waar iedereen elkaar ondersteunt. We zijn flexibel en passen ons aan aan veranderingen. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk, waardoor je een gevoel van eigenaarschap ontwikkelt. Vertrouwen is onze basis; we geloven in elkaar en in de kwaliteit van ons werk. Bij ons leer je niet alleen logistieke vaardigheden, maar ook werken in een professionele omgeving. We verwelkomen je graag in onze familie en kijken ernaar uit om samen te groeien.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder