Manager / ondernemer horeca

Leeuwarder Eurohotel

Je mag meewerken met alle facetten van het Eurohotel: front office, ontbijt, lunch en diner, banqueting, bestellingen doen en misschien zelfs een stukje back office. Maar ook het restaurant netjes houden hoort erbij, dus van schoonmaken en afwassen ben je niet vies. We zijn 7 dagen per week geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Je diensten zijn meestal van 08.30 tot 17.00 uur of van 12.00 tot 21.00 uur. We hebben een gezellig team van jonge mensen met wie je mag samenwerken. Ben jij een sociaal dier die het werk ziet? Dan ben je van harte welkom in het Eurohotel Leeuwarden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Maakt gemakkelijk contact met gasten en is niet bang om op gasten af te stappen. Werkt netjes met oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Je mag samenwerken met een jong en gezellig team. Als het van beide kanten voldoet is er een kans op een contract voor na de stage.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder