Sport- en bewegingsleider

Mountain Network Noardwand Assistent Locatiemedewerker

Tijdens je stage bij Mountain Network Noardwand werk jij in een van de modernste klimcentra van Nederland. Je voert verschillende werkzaamheden uit die aansluiten op je opleiding. Je assisteert bij het geven van lessen aan de Mountain Club, de klimclub voor kinderen en jeugd. Je hebt de mogelijkheid om door te groeien om zelfstandig kliminstructie en training te geven. Daarnaast voer je zelfstandig onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden uit, assisteer je bij de organisatie van evenementen & wedstrijden en voer je de diverse front-office werkzaamheden uit zoals bar en balie taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een enthousiaste en flexibele student, die goed is in de omgang met mensen van alle leeftijden. Initiatief en zelfstandigheid vinden we belangrijke eigenschappen. Verder kom je afspraken na, ben je risicobewust en werk je met onze procedures en veiligheidsregels. Je hebt affiniteit met de klimsport. In bezit zijn van een klimvaardigheidsbewijs (KVB) is geen vereiste maar je bent wel bereid deze te behalen. Het klimvaardigheidsbewijs kan kosteloos in eigen tijd behaald worden door het volgen van een basiscursus Indoor Toprope. Je bent bereid om ook ’s avonds en/of in het weekend stage te lopen.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat samenwerken met een jong, dynamisch en enthousiast team en werkt met andere stagiaires van verschillende vakgebieden. De klimhal is een gezellig plek, waar hard en verantwoordelijk gewerkt wordt, een plek waar iedereen veel plezier heeft. Wanneer je bij ons stage loopt ontvang je een abonnement onbeperkt klimmen en boulderen. Ook is het mogelijk klimcursussen te volgen en zelf de wereld van de klimsport te ontdekken. Verder is er de mogelijkheid tot het behalen van het certificaat SKB2-IT (Sportklimbegeleider), dit is een officieel NKBV (Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging) certificaat die nodig is om volledig zelfstandig eenmalige klimactiviteiten te mogen geven. Tijdens je stage wordt je begeleid door de hoofdmedewerker sport, locatiemedewerkers en instructeurs.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder