Proefverlof Leerling Keuken of Gastvrouw/heer
Na Jouw eerste week bespreken we jouw opleidingsplan, wat zijn jouw ambities en wat wil jij leren. Hier leggen we samen afspraken over vast. Wanneer ga jij deze doelstelling halen en wat is dan het vervolg. Leren en werken bij Proefverlof is een feest van smaken, techniek en ambacht of jij nu kiest voor Gastheer/vrouw of voor de Keuken. Verder werken wij met een planning die ruim van tevoren bekend is, en heb jij met regelmaat een weekend vrij. Op deze manier is het ook mogelijk voor jou om te sporten, sociale aangelegenheden te bezoeken etc. Wij vragen van jou inzet, motivatie, een goed humeur, een snufje humor. Kortom jonge mensen die er echt voor gaan om de volgende Horeca topper te worden
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken representatieve jonge mensen die heel veel zin hebben om hun carrière in de horeca te starten.
Wat biedt het bedrijf?
Je wordt ontvangen in een enthousiast jong team die samen streven naar de optimale ervaring voor onze gasten, je werkt in de oude gevangenis waar altijd iets te doen is, leuke evenementen, concerten een prachtige kerstmarkt, kortom de mogelijkheden zijn Eindeloos en geen dag is hetzelfde
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan