Marketing & Communication Specialist

GoPaintball GoPaintball Marketing en Communicatie

stage-activiteiten: Je levert een actieve bijdrage aan het up to date houden van de webshop Je denkt en werkt mee aan de online presentatie van onze webshops Optioneel: Je beheert het social media plan en zorgt er voor dat dit gecontroleerd wordt uitgevoerd Optioneel: Je maakt een wekelijks Google Analytics overzicht en bespreekt dit met het team Optioneel: Je zet een email marketingplan op, voert deze uit en analyseert en bespreekt de resultaten Optioneel: Je werkt aan het automatiseren van het bestel- en inpakproces Optioneel: Je doet onderzoek naar onze zakelijke markt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben je: Gemotiveerd en enthousiast Je werkt nauwkeurig en precies Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Je bent gewend te werken met web applicaties en online techniek Je hebt een klantgerichte houding Pré: ervaring en kennis met Excel, bedrijfsmatig Social Media, Magento en Google Analytics Wie zijn wij: Wij zijn een jong en ambitieus buitensportbedrijf, gevestigd op de Hemrik in Leeuwarden. Wij leveren een groot assortiment aan buitensport benodigdheden voor inmiddels ruim 100 outdoor bedrijven in Nederland en België. Daarnaast verkopen wij via onze webshops outdoorproducten aan consumenten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een zeer uitdagende, veelzijdige stage met snelle 1 op 1 begeleiding - Voor zowel MBO als HBO, uitdagende opdrachten op niveau mogelijk! - Ruime ervaring in E-Commerce en Marketing waar je veel van kunt leren. - Een leuk team waar je mee samenwerkt. - Een stage waarin je wordt gewaardeerd en een omgeving waarin je bijdrage er toe doet! - In overleg 24 tot 40 uur per week. - Een reële mogelijkheid dat je na je stage een baan bij ons aangeboden krijgt. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen e-Commerce? Wij bieden je de functie van webshop- en marketing medewerker. Volg jij een relevante MBO- of HBO opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de wereld van e-commerce en online-marketing? Hou je van uitdagende sporten en heb je affiniteit met buitensport? Dan is deze stage voor jou de perfecte ervaring voor je toekomstige carrière!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder