Zelfstandig werkend kok

Westcord Hotel Leeuwarden Centre restaurant Eleve Stage keuken

Jij assisteert chef Mike Kalkman onder begeleiding van een zelfstandig werkend kok. Hij leert jou alle kneepjes van het vak, en neemt jou mee in zijn creatieve inspiratie. Gedurende de hele periode zal de chef-kok jou leren hoe je volgens zijn expertise en ervaring werkt. Na een tijdje zal jij hier vaardig in worden en je eigen draai gaan geven aan de werkzaamheden. Jij wordt opgeleid en behandeld als volwaardige collega. Ook bieden wij doorgroeimogelijkheden; onze sous chef is namelijk begonnen als stagiair! Ben jij klaar om een nieuw avontuur aan te gaan? Je bent enthousiast, leergierig en wil veel leren in onze volledig open keuken. Jij bent een doorzetter en je kunt goed samenwerken met andere collega’s. Ook ben jij stressbestendig en georganiseerd. Jij hebt passie voor het vak, dit proef je namelijk terug in al onze gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding BOL of BBL. • Je stage duurt minimaal 20 weken • Je steekt graag je handen uit de mouwen • Jij bent ontzettend nieuwsgierig en pakt dingen snel op!

Wat biedt het bedrijf?

• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder