Zelfstandig werkend kok

't Crabbetje Visrestaurant Crabbetje. Een begrip in Leiden en omstreken.

Een mooi stage plek waar alle werkzaamheden voorkomen om jezelf te ontwikkelen. Direct naast de Chef in de gezelligste huiskamer van Leiden. Werkdagen zijn van 14 uur tot 22 uur. Uiteraard moet je flexibel zijn in de horeca, dus leg je niet vast aan tijden. Wij werken uitsluitend met vis en maken alles zelf. Dus voor je totaal ontwikkeling ben je hier op het goede adres.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je motivatie goed is , dan gaat de rest vanzelf. Uiteraard gaan wij ervan uit dat je de basis technieken al een beetje beheerst.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in de gezelligste huiskamer van Leiden. Een knus team waar we met maximaal 3 personen in de keuken staan. Veel contact met de gasten omdat wij een open keuken hebben. Schoon en hygiƫnisch werken is een pre. Goed voor je ontwikkeling om bij je volgende werkgever het juiste voorbeeld te geven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder