Slagerij Christiaanse (centrum voor gastronomie) Een Erkend leerbedrijf van opleiding SVO "Slagerij Christiaanse centrum van Gastronomie"
De student gaat: Basis leggen voor productie medewerker als op stap naar slager. De werkzaamheden die daarbij horen is voorbereiding, maken en afwerken halffabricaten t.b.v. winkel. Leren omgaan met grond beginselen HACCP. Leren werken met Mise en place.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over: Geduld, interesse en inzicht. Creatieve geest, Actieve werkhouding (geen 9 tot 17 mentaliteit) Leergierig handige handjes
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt: De mogelijkheid om na de opleiding productie medewerker door te gaan met slager. Beloning volgens CAO Groot en gezellig team met collega's Veel variatie in werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
- Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing