Kok

Café Restaurant Reimink We hebben je nog niet gevonden! :) Die BBL Leerling t.m niveau 2-3 die wat van ons, en wij van hem/haar kunnen leren !

De leerling zal alle werkzaamheden doen die behoren bij zijn/haar opleiding en bij het uitvoeren van de praktijktaken begeleid worden door onze koks, zoals mise en place maken t.b.v. a la carte, feesten en partijen. Daarnaast het doorgeven van gerechten, diners en buffetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een vrolijke, energieke en leergierige aanpakker, die graag deel uitmaakt van een gezellig team in ons horecabedrijf. Informeel, met veel ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke afwisselende baan met gezellige collega’s binnen een professioneel en gezellig team. Je salaris is volgens de Horeca CAO, en je werkdagen- en tijden zorgen dat je genoeg tijd overhoudt voor je hobby's, vrienden en andere interesses. Werken met een praktijkovereenkomst waarin we goed afspreken wat je van ons, en wij van jou mogen verwachten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder