Restaurant De Specerij Zelfstandig werkend kok, restaurant de Specerij Lemmer
In het hartje van Lemmer bevind zich de Specerij met een capiciteit van 104 gasten binnen in het restaurant, en op het terras kunnen 80 gasten plaats nemen. Onder leiding van de heer Fred Visser word er op mediteraanse wijze gekookt in onze keuken. Wij staan voor top kwaliteit gerechten, en het werken met de beste producten. Verse producten zijn bij ons van groot belang! Wij bieden een stageplaats voor de functie zelfstandig werkend kok, je helpt mee in de voorbereiding van de keuken. In de avond draai je mee om de gerechten te maken om ze vervolgens te laten uit serveren. Ook zal je in de lunch tijd lunchgerechten gaan maken.. Hierbij word je natuurlijk geheel begeleid en zal de heer Visser een op een alles met je doornemen en terzijde staan. Je werkt in een fris, jong en gezellig team! Heb je nu intresse gekregen om bij ons stage te komen lopen? schroom niet en meld je aan! En wellicht tot snel bij de Specerij!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit en hebt al enige ervaring binnen de horeca. Je bent verzorgd en representatief. Je krijgt genoeg ruimte om input te geven over de kaart.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen ons bedrijf heb je de kans op een vaste aanstelling. Wij bieden jou een fijne en gezellige werkplek.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan