Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Grand Cafe Markt 5 BOL Stage keukenteam Markt 5 Lichtenvoorde niveau 1, 2, 3 of 4

Werkend leren en lerend werken; persoonlijke begeleiding in een professioneel horecabedrijf (3 locaties in overleg mogelijk, allen in centrum Lichtenvoorde). Een gezellig team, met een gezonde mix tussen jong&oud. Markt 5 dé dagzaak: grand-café segment, ochtendkoffie t/m lunch, middagborrel t/m diner en gezellig naborrelen, sfeervol binnen of groots buiten op het terras. In het algemeen: Achterhoekse horeca op moderne wijze, maar met nette etiquette terwijl we laagdrempelig blijven. Hip hoekpand aan het marktplein, met aaneengesloten de locatie Next Door, voor besloten groepen, feesten en evenementen. Tot slot iets verderop hét authentieke Lichtenvoordse begrip: de horecakelder, door ons omgetoverd tot moderne, stadse foodbar met Oosterse accenten. Shared dining met cocktails en sushi als signaturen. Veel facetten dus, zonder persoonlijkheid te verliezen: management-streven is aandacht voor ieder individu, zeker ook de leerling!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, oog voor detail, "anpakker"/harde werker/"niet kletsen, maar poetsen", intrinsieke motivatie voor het vak, de vaardigheden en producten/ingrediënten.

Wat biedt het bedrijf?

Werken en leren in een gezellig team; we helpen je gezamenlijk naar een hoger niveau, op meerdere gebieden. Denk aan sociaal, communicatief, professionele houding, zelfstandigheid en zeker ook o.a. zelfverzekerdheid. Als jij inzet toont, je bewijst, dan staat daar uitbreiding van verantwoordelijkheden en/of vrijheid tegenover. Daarbij roosteren we schappelijk en is er in overleg veel mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder