Zelfstandig werkend kok

Hotel de Koppelpaarden We want you - Enthousiaste leerling voor in de keuken gezocht!

Maak jij van ieder gerecht een waar kunstwerk? En naast dat jouw gerechten er geweldig uitzien, zijn jouw gerechten ook een smaaksensatie voor de gast? Dan is Hotel de Koppelpaarden op zoek naar jou! Bij het mooiste hotel van Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok - leerling die ons getalenteerde keukenteam komt versterken. WHAT WE OFFER Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde! Een gezellig klein en hecht team met veel jonge gedreven medewerkers Jaarlijkse teamuitjes Doorgroeimogelijkheden

Naar wie zijn wij op zoek?

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES? Je bent creatief in het verzinnen van nieuwe gerechten Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP Je bent enthousiast en wilt je verder ontwikkelen Je neemt verantwoordelijkheid voor kwaliteit en hygiƫne

Wat biedt het bedrijf?

WHAT WE OFFER Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde! Een gezellig klein en hecht team met veel jonge gedreven medewerkers Jaarlijkse teamuitjes Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder