Meewerkend horeca ondernemer

Intratuin Lisse Manager worden mét relaxte werktijden én een leuk team in een heel nieuw tuincentrum? Solliciteer nu!

Wil jij komen werken in de mooiste, nieuwste horecagelegenheid in de bollenstreek dan zit je bij ons goed. We gaan in ons nieuwe tuincentrum starten met ons prachtige restaurant in het najaar 2022. Wil jij helemaal betrokken worden en leren hoe je een restaurant opzet dan is dit je kans!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet een echte teamplayer zijn en kunnen samenwerken en schakelen. Werken in de weekenden en op feestdagen is een vereiste maar je bent 's avonds lekker thuis.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij zoeken is een open, hardwerkende, vriendelijke collega die het leuk vindt om bij het allernieuwste tuincentrum te komen leren/werken. We hebben niets aan een 9-17 mentaliteit en zoeken flexibiliteit en enthousiasme. Als je opleiding afgerond is bieden wij je een kans op een vast dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder