Manager / ondernemer horeca

De Financiën De Financiën zoekt leergierige Pannenkoeken

Wij bieden in ons restaurant plaats aan zo’n 250 gasten en op ons terras kunnen ongeveer 300 gasten plaats nemen die komen voor een lekkere maaltijd, een gezellige borrel of een uitje met de familie. Het is onze missie om voor elke gast die bij ons komt positieve herinneringen te maken. Natuurlijk doen we dat door heerlijke pannenkoeken te serveren. Positieve herinneringen maken we ook door heel goed te luisteren naar de wensen van onze gasten. Én doordat we onze gasten altijd met een glimlach tegemoet treden. Bijna niets is ons teveel om die missie waar te maken. We kunnen dit samen doen omdat we als team goed én gezellig samenwerken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een gastvrije instelling. Je bent verantwoordelijk voor de ultieme, ongedwongen beleving van gasten, waarbij ook zeker aandacht is voor de vele jonge gasten (kinderen) die voor ons een belangrijke doelgroep zijn. Je bent verantwoordelijk voor de complete gastenreis van aankomst tot vertrek. Je bent zelfstandig, proactief en komt met ideeën. Je zorgt dat er elke dag weer een gezellige sfeer wordt neergezet, een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit binnen de doelstellingen van ons restaurant. Je werkt consequent en professioneel, houdt overzicht en je bent gericht op elk detail. Je kan snel en efficiënt werken, bij wisselende drukte

Wat biedt het bedrijf?

De Financiën biedt meer mogelijkheden om door te groeien. Wie weet ben jij straks wel de baas van de dag.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder