Boutique Restaurant Bavette Leergierige kok gezocht voor vleesrestaurant Bavette, Maasland
De student zal in de volledige MEP en service meedraaien. Hij of zij gaat Chef-kok Diana Spekman voornamelijk ondersteunen in de koude gerechten en desserts. Onder begeleiding van Diana worden er in de loop van de stage ook warme (vlees) bereidingen gemaakt. Bavette staat bekend om de kwaliteit rundvlees, de stagiair(e) heeft na de stage volledige kennis van het rund en al haar delen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Restaurant Bavette is opzoek naar een enthousiaste leerling, die ervaring wilt opdoen in openkeuken. Ook wilt de leerling zijn/haar creativiteit uiten in deze stage, Bavette staat open om nieuwe gerechten te ontwikkelen in samenwerking met de stagiair(e). De stagiair(e) moet de basis-kok vaardingheden beheersen, hier bij Bavette kunnen andere(n) skills/technieken worden aangeleerd.
Wat biedt het bedrijf?
- Begeleiding van Chef-kok Diana Spekman - Oneindig veel (leer)plezier - Stagevergoeding - Kennis over het rund - Werken in open keuken - Fooiengeld - Werken in een groeiend bedrijf en in dynamisch team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan