Manager / ondernemer horeca

Eden Designhotel Maastricht Gezocht: alleskunner die ook nog graag met gasten werkt en in een supervet hotel wil werken!

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team. Je krijgt de kans op 1 op 1 met de front office manager te werken. Je bent het aanspreekpunt voor de gast, en het gezicht van het hotel. De stage dient minimaal 3 maanden te duren. Wat wordt jouw plaats in de organisatie In deze functie leg je verantwoording af aan de Front Office Manager. Tijdens het uitvoeren van deze functie kom je de volgende taken en verantwoordelijkheden tegen: • Je werkt mee in de operatie van de front office • Je woont vergaderingen bij • Je bent het aanspreekpunt voor gasten met eventuele vragen of problemen. • Je bewaakt de kwaliteit van de Standard Operating Procedures • Je cordineert en geeft aanwijzingen t.b.v. werkzaamheden en instructies • Je signaleert en rapporteert mogelijke verbeteringen in werkmethoden en procedures • Je voert administratieve handelingen uit

Naar wie zijn wij op zoek?

alleskunner, vlotte babbel, gezellig, creatief, harde werker

Wat biedt het bedrijf?

leuk en dynamisch team, gezelligheid, gasten helpen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder