Rantree Restaurant Rantrée: Uniek leerbedrijf, op hoge hoogte!
We nemen je mee om alle onderdelen van ons mooie, inspirerende vak te leren. Dit betekend dat je onderdeel wordt van een team, dat je alles mag en kan vragen. Dat er ruimte is om te vallen, omdat er iemand met je mee zal kijken en je gaat begeleiden in het gehele proces. Jij bepaald het tempo en wij stemmen daarop de werkzaamheden af.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het meest waardevolle instrument is motivatie. Wij zoeken samen met jou, naar jou unieke talenten. Dit wordt de basis. Jij bepaald het tempo en hoe hoog je de lat wilt leggen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een warm, hecht team. Een team dat de kansen geeft om te groeien, om uitdagingen aan te gaan. We laten je mee gaan naar proeverijen. We bieden je flexibiliteit qua werkuren en vakantieplanningen. We bieden je ook een luisterend oor, zodat frustraties snel worden opgelost en er geen vervelende situaties ontstaan, die de sfeer in het team kunnen beïnvloeden, daarnaast bieden wij je een team waar veel kennis te halen valt, wij willen deze met alle liefde delen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring