Verzorgende IG

Thuiszorg Professional Thuiszorg Professional is op zoek naar zorgprofessionals !

Thuiszorg Professional specialiseert zich in het verlenen van thuiszorg, waarbij de focus ligt op persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Wij hebben 2 verschillende diensten; namelijk een ochtenddienst van 07.00 uur tot 13.00 uur en een avonddienst van 17.00 uur tot 23.00 uur. Een werkdag bij Thuiszorg Professional kan bestaan uit 1 van deze diensten en af en toe bestaat het uit een dubbele dienst, dan heb je dus zowel een ochtenddienst als een avonddienst. Bij Thuiszorg Professional zal je werkdag er nooit hetzelfde uitzien. Het werk is erg afwisselend en ook de routes kunnen af en toe afwisselen waardoor je in de gelegenheid bent om met meerdere cliënten en dus ook diverse casuïstiek kennis te maken. Hierdoor stellen wij onze werknemers in de gelegenheid om diverse verpleegtechnische handelingen in de praktijk onder de knie te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Persoonlijke eigenschappen en competenties. Signaleren: * Het kunnen oppakken en interpreteren van non-verbale en verbale signalen van de cliënt Verzorgen en ondersteunen: * ondersteunen bij het realiseren van een optimaal basisniveau van functioneren en bij het realiseren van een optimale leefomgeving. De helpende werkt zelfstandig in laag complexe zorg situaties, in complexe zorgsituaties assisteren zij andere beroepsbeoefenaren. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift: * Mondelinge, schriftelijke en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden zijn nodig voor het in begrijpelijke taal uitleg geven aan de cliënten, familie en relaties; * Eisen worden gesteld aan het schriftelijk en mondeling kunnen rapporteren over de verrichte werkzaamheden. Flexibiliteit: * In staat om zijn of haar eigen houding en opvattingen vrijwillig aan te passen aan de veranderende omstandigheden in de werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Onze medewerkers vormen het hart van Thuiszorg Professional. Met opleidingen, trainingen en cursussen voor onze zorgverleners waarborgen wij de kwaliteit van de zorg. Daarnaast bieden we je een interessante leeromgeving aan met een gepassioneerd team dat altijd paraat staat om elkaar te helpen. Doordat we nog een klein bedrijf zijn bieden we ook diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wij zijn een klein en hecht team en we bieden onze medewerkers altijd kans op een vaste aanstelling. Hiermee willen we ook de continuïteit van de zorg bij onze cliënten waarborgen.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning
  • B1-K1-W1 Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Adviseert en instrueert over preventie (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W3 Draagt mede zorg voor het individuele plan van de zorgvrager (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert zorg-/begeleidingsactiviteiten uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W6 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W7 Stemt de zorgverlening af met de zorgvrager en betrokkenen (Organisator)
  • B1-K1-W8 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Zorgt voor professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder