Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Restaurant "De Taanketel" Ambitie en gezelligheid door aandacht voor onze gasten en elkaar

Je gent onderdeel van ons bedieningsteam. Je placeert gasten neemt bestellingen op, debasseert tafels, werkt achter onze bar met bieren, wijnen, cocktails, leer cocktails shaken, builden, stirren. Je leer advies geven aan onze gasten met betrekking tot de kaart. Verder maak je bestellingen wanneer producten op zijn/dreigen te gaan. Wanneer jij intitiatief toont krijg je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op leiderschapskwaliteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast en gepassioneerd, je hebt kennis van basis technieken in de bediening

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling Goede werktijden in de regel maximaal 22:00. Een hecht en gezellig team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder