Assistent dienstverlening

Gastouderopvang bij Petra thuis Enthousiaste, leergierige leerling gezocht

Bij gastouderopvang bij Petra thuis leer je in een huiselijke sfeer omgaan met kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar en hun ouders. Hoe een dag er ongeveer uitziet. We beginnen met vrij spelen daarna fruit eten en wat drinken, voorlezen, liedjes zingen, knutselen/activiteit*, buiten spelen of wandelen. Lunchen en daarna gaan de meeste kindjes naar bed. In de morgen gaan de baby's ook nog slapen. Na het middagdutje een tussendoortje eten en wat drinken. En dan nog wat spelen, naar buiten of aan tafel nog wat doen zoals puzzelen of met de autobaan spelen. Tussendoor luiers verschonen, kindjes helpen naar het toilet, afwassen, schoonmaken, administratie, contactmomentje met de ouders. We werken met thema's dus je leert ook hoe je een themaplanning kunt maken. * kleien, dansen, de grotere kindjes wat meer uitdaging geven etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij gastouderopvang bij Petra thuis is het belangrijk dat je kunt samen werken, dat je open staat om vaardigheden te leren en het zou leuk zijn om als je met eigen ideeën komt voor bijv. een thema of activiteit. Wil je leren hoe je moet communiceren, hoe je kinderen kunt laten groeien op een eigen tempo met hun ontwikkeling, vind je het leuk om kinderen die het nodig hebben wat extra aandacht geven door bijv. extra leesmomentje aan te bieden of een uitdagender knutselwerkje. Meldt je dan aan.

Wat biedt het bedrijf?

Gastouderopvang bij Petra thuis biedt een fijne leeromgeving aan in een huislijke sfeer en wil graag haar energie wil steken in een enthousiaste leerling die gaat voor een stage waarbij ze dingen kan leren maar ook kan genieten van de gezelligheid, liefde en knuffels die je van de kinderen gaat krijgen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder